Team

Auteurs

team_0004_Hannah Vreugdenhil

Hannah Vreugdenhil

Auteur

Hannah is de oprichtster van DoorMeal.com, een bezorgservice van lekkere en gezonde ready-to-eat-maaltijden. Ze is cum laude afgestudeerd Master of Social Sciences aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Haar grote passie: voeding en training.

  DSC_6106

  Dogan Tekin

  Strength & Conditioning coach en Eigenaar Personal-Bodytuning

  Oud-topjudoka en personal trainer, strength&conditioning-coach en eigenaar van Personal-Bodytuning. Ervaringsdeskundige op het gebied van topsportbegeleiding (Internationals, Champions League) en het realiseren van succesvolle leefstijl- & fysieke transformaties. Dogan is resultaatgericht en heeft een science-based en een no-nonsense aanpak. Daarbuiten geeft hij samen met Guy Droog praktijkcursussen aan de fitnessprofessional en fysiotherapeuten met het bedrijf Perfect Performance.

  team_0015_Samuel van Gelder

  Samuel van Gelder

  Auteur

  Als Personal Trainer & Lifestyle Coach probeert Samuel mensen de beste evidence- en practise-based begeleiding te bieden. Via zijn blog op Facebook en op Fit Zonder Fabels deelt hij zijn bevindingen en kennis en probeert hij informatie hapklaar en correct over te brengen aan het grote publiek.

   Anne Haakmeester

   Anne Haakmeester

   IFBB figure atlete, blogger en online coach

   Anne is naast IFBB wedstrijdatlete, waar ze uitkomt in de klasse Bodyfitness, fanatiek blogster op www.fannetiek.nl. Hier kun je dagelijks meelezen over haar belevenissen op weg naar (inter)nationale wedstrijdpodia, anekdotes uit de gym, krijg je een kijkje in haar healthy hersenspinsels en doet ze haar best fijne recepten te verzinnen.

   Richard Bell

   Richard Bell

   Online Coach, Personal Trainer, auteur en blogger

   Online Coach, Personal Trainer, auteur, eigenaar van Bell Coaching en coach bij GuyDroog.com.

   Richard Bell is een online coach, personal trainer en auteur voor verschillende (internationale) websites. Zijn doel is om via zijn evidence-based werkwijze optimaal resultaat te leveren voor zowel de serieuze atleet als de gemiddelde sporter. Individualiteit en een persoonlijke aanpak staan voorop!

   Jeanet Wolf

   Jeanet Wolf

   Fysiekcoach, diëtist, fitness atlete, oprichtster atletenteam SheWolves

   Jeanet Wolf is fysiek- en wedstrijdcoach, diëtist, sportschooleigenaresse, oprichtster van team SheWolves en blogger op www.jeanetwolf.com. Jeanet begeleidt vrouwen met en zonder wedstrijdambities om hun fysieke doelen te bereiken. Dagelijks schrijft ze informatieve en motiverende artikelen, coacht ze atletes richting het wedstrijdpodium en traint ze als figure atlete hard voor haar doelen.

   Selma Guiking

   Selma Guiking

   Personal trainer, eigenaar SELSA

   Selma Guiking (1982) is eigenaar van SELSA. Met haar team verzorgt ze personal training aan huis in verschillende regio’s in Nederland. Haar belangrijkste doel is het vereenvoudigen van een gezonde leefstijl. Een belangrijk aspect hiervan is het toegankelijk en praktisch toepasbaar maken van de juiste informatie.

   Victor Mooren

   Victor Mooren

   Online fysiekcoach, gediplomeerd dietist en eigenaar van Recomp zone.

   Victor Mooren is online fysiekcoach, gediplomeerd diëtist en eigenaar van Recomp zone. De afgelopen jaren heeft hij zich intensief verdiept in methodes om spiermassa op te bouwen en vet te verliezen. Dit is gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, aanvullende gespecialiseerde opleidingen en praktijkervaring. Door middel van online coaching, personal training en consults helpt hij je om de gewenste lichaamssamenstelling te realiseren. Zijn aanpak kenmerkt zich door een combinatie van wetenschap en praktijk, waarbij de cliënt centraal staat.

   Saraï Pannekoek

   Saraï Pannekoek

   Docent en onderzoeker HAN Nijmegen

   Saraï Pannekoek (1986) is docent en onderzoeker aan de HAN in Nijmegen. Ze is werkzaam als docent Voeding en Dietetiek en docent/onderzoeker binnen het expertiseteam Sports & Exercise Nutrition. Haar hoofdvakken betreffen: metabolisme, sportvoeding en revalidatie. Van origine sportdietist (2012) en ze heeft de master EBP gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Verder behoort ze tot het expertiseteam van het CTO Eindhoven, RTO Zuid en RTO Oost en begeleidt ze nog steeds met veel plezier topsporters en talenten.

   Maurice van der Wardt

   Maurice van der Wardt

   Maurice van der Wardt is een personal trainer, online coach, blogger en consultant via zijn bedrijf Je Eigen Coach. Hiernaast is hij ontwerper en verkoper van verschillende sportsupplementen. Na zijn studie Sportmanagent heeft hij zich toegelegd op alles wat met prestatieverbetering en gezondheidsbevordering te maken heeft. Hij adviseert zowel het individu als grote organisaties.

   team_0016_Sten van Aken

   Sten van Aken

   Sten van Aken is diëtist in opleiding en heeft bewondering voor gezondheidsgerelateerde onderwerpen waar veel fabels bij om de hoek komen kijken. Zijn kennis reikt tot de oorsprong van ons voedsel, de cultivatie van het zaadje tot de uiteindelijke verwerking in het eindproduct en heeft passie voor onderzoeksgebieden die hierbij komen kijken, waaronder voedingswetenschappen, giftigheidsleer, landbouwkunde, (moderne) biotechnologie en genetica. Sten richt zich vooral op de communicatie van ingewikkelde materie naar de consument.

    team_0006_Robert Stols

    Robert Stols

    Head of Training bij Personal Body Plan

    Robert Stols (1985) is personal trainer en Head of Training bij Personal Body Plan. De grootste drijfveer om zich te blijven ontwikkelen in de fitnesswereld zijn de ontwikkelingen in die wereld zelf. Het is Robert zijn doel om met behulp van begrijpelijke informatie er voor te zorgen dat er steeds minder fitnessmythes zijn en ontstaan.

    Experts

    Paul Bosma

    Paul Bosma

    Head of Knowledge bij Personal Body Plan

    Paul Bosma is werkzaam als Head of Knowledge bij Personal Body Plan. Paul heeft de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond en volgt op dit moment de master Health Sciences aan de Vrije Universiteit. Hij heeft een passie voor zijn vak en draagt dit graag uit door theorie te vertalen naar toepasbare informatie.

    Rob van Berkel

    Rob van Berkel

    Diëtist, schrijver, onderzoeksjournalist

    Rob is diëtist en eigenaar van ‘Rob van Berkel over voeding & gezondheid’ en de website overvoedingengezondheid.nl. Met zijn bedrijf kunnen mensen hem benaderen voor het schrijven en/of reviewen van teksten over voeding en gezondheid. Daarnaast verricht hij journalistiek werk door het regelmatig aan de kaak stellen van onjuiste gezondheidsclaims en is hij actief op Facebook.

    Menno Henselmans

    Menno Henselmans

    Online fysiekcoach, fitnessmodel en wetenschappelijk auteur

    Menno Henselmans helpt serieuze sporters hun ideale lichaam te bereiken door middel van zijn Bayesiaanse Bodybuilding-methodes. Volg hem op Facebook ofTwitter en bekijk zijn website voor meer gratis artikelen (in het Engels).

    Management

    Guy Droog

    Guy Droog

    Ondernemer, blogger en personal trainer

    Guy Droog is personal trainer, mede-eigenaar van Perfect Performance Sport Clinics en blogger/online coach op GuyDroog.com. Hij begeleidt jaarlijks honderden mensen naar een beter fysiek en streeft naar het verspreiden van no-nonsense informatie in begrijpbare taal.

    team_0000_Jelmer de Boer

    Jelmer de Boer

    Schrijver en Brand Manager bij Changing Life

    Jelmer de Boer kwam er als personal trainer achter dat er velen beter zijn in dat vakgebied en houdt zich sindsdien bezig met het duiden, bekritiseren en nuanceren van trends op fitness- en voedingsgebied, onder andere via zijn blog jelmerdeboer.nl. Daarnaast werkt Jelmer als Brand Manager bij Changing Life.

    Sanne Bominaar

    Sanne Bominaar

    Personal trainer, voedingsdeskundige en vitaliteitscoach

    Sanne Bominaar is zelfstandig personal trainer, voedingsdeskundige en vitaliteitscoach. Zij begeleidt haar cliënten zowel online als offline op een nuchtere en best-evidence manier naar een gezondere en fittere leefstijl en is ze oprichter van het programma Strong Women. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring in de (sport)marketing.

    team_0005_Tom Barten

    Tom Barten

    Redactie

    Tom Barten is de oprichter en algemeen directeur van Changing Life, het moederbedrijf achter o.a. Personal Body Plan. Het leggen van de emotionele link tussen mens en techniek is de wijze waarop hij kennis en coaching overdraagt. Hij werkt vanuit de kernelementen: gedrag, voeding, training en herstel.

     Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen
     Volg Fit Zonder Fabels op Facebook